Mijn naam is Annemarie Hoogeboom/ MedischPedicure/Schoonheidsspecialiste.

Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in de behandeling van risicovoeten. Hieronder wordt verstaan o.a. problemen die zijn ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit en ouderdom.  Als Medisch Pedicure heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie- en reparatie en anti-druk techniek.                                                                                          Maar ook als u geen voetklachten heeft is een pedicure behandeling een weldaad voor uw voeten, eventueel gevolgd door een uitgebreide voetmassage of wellness-behandeling.

Als Schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in het adviseren en behandelen van diversen huidtypen. Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling met producten afgestemd op de behoefte van uw huid. Er wordt gewerkt met de producten van Marlyse Bleu. Deze producten zijn natuurzuiver, niet op dieren getest, glutenvrij, vegetarisch en bevatten geen chemische toevoegingen.

De sfeervolle en professioneel ingerichte praktijk is gelegen in de wijk Gondel, makkelijk bereikbaar met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
De praktijk bevindt zich op de begane grond, en is daardoor goed toegankelijk voor cliënten die wat slechter  ter been zijn of rolstoelafhankelijk.

Voet&Mooi staat geregistreerd in  het KwaliteitsRegister voor pedicures (KRP) en heeft een AGB-code.

Ik nodig u graag uit om het aanbod op deze website te bekijken.

Annemarie Hoogeboom